Grupni treninzi prema horoskopskim znakovima 2. dio

Vaga 

optimistična i profinjena

YOGA4YOU

Vaga je zračni znak s oštroumnim umom i izraženim intelektom koji osvaja svojim šarmom i elegancijom. Pripadnici ovog znaka impresionirani su ravnotežom i simetrijom te je iz tog razloga za njih savršen YOGA4YOU trening gdje će se meditacijom, nizom različitih poza, kontrolom disanja i nizom drugih tehnika osloboditi stresa i opustiti se.

REZERVIRAJ MJESTO

Škorpion

uporan i energičan

CAMP4YOU

Osobe rođene u znaku škorpiona senzualne su i strastvene, iako ne vole pokazivati svoje osjećaje. U njima se krije neumorna snaga i hrabrost. Za njih je idealan kružni trening za cijelo tijelo srednjeg intenziteta na kojem se kombiniraju vježbe snage i kardio vježbe koje se izvode s vlastitom tjelesnom težinom ili u kombinaciji s rekvizitima.

REZERVIRAJ MJESTO

Strijelac

veseo i impulzivan

DANCE4YOU

Strijelac je energičan vatreni znak. Osobe rođene u ovom znaku šire pozitivnu energiju i entuzijazam koji djeluje motivirajuće na sve oko njih. Savršeno im odgovara DANCE4YOU trening gdje će im izmjene u intenzitetu i tempu razvijati motoričke sposobnosti, a različiti ritmovi i plesni stilovi dati dozu zabave.

REZERVIRAJ MJESTO

Jarac

pouzdan i discipliniran

LES MILLS BODY ATTACK™

Osobe rođene u ovom znaku jakog su karaktera i ambiciozne. Krasi ih unutrašnja disciplina i odlična fizička kondicija. Upravo iz tog razloga za njih je savršen atletski Les Mills trening visokog intenziteta usmjeren na kardio fitness, mišićnu izdržljivost i agilnost. Trening je kombinacija trčanja, iskoraka i skakanja s treningom snage s tjelesnom težinom.

REZERVIRAJ MJESTO

Vodenjak

duhovit i radoznao

LES MILLS CORE™

Vodenjak je zračni znak koji karakteriziraju spontanost, radoznalost, inteligentnost, inovativnost, ali i tvrdoglavost i sarkastičnost. Slobodnog je duha, inovator i idealist, maksimalno predan svakom poslu. Les Mills Core™ savršen je odabir za vodenjaka. Trening je znanstveno dizajniran za izgradnju snage, stabilnosti i izdržljivosti u mišićima koji podupiru trup, uključujući trbušne mišiće, gluteus i leđa.

REZERVIRAJ MJESTO

Ribe

maštovite i osjećajne

LES MILLS BODY BALANCE™

Ljubav je ribama najvažnija u životu, romantične su i osjećajne. Nesebične i uvijek spremne pomoći drugima, horoskopski su znak s najviše empatije. Veoma su neodlučne, osjetljive na kritiku i tuđe osjećaje te je iz tog raloga za njih savršen trening temeljen na Yogi koji će opustiti njihov um i tijelo. Elementima Tai Chia, Pilatesa i Yoge, ojačat će cijelo tijelo, poboljšati  fleksibilnost i smanjiti stres.

REZERVIRAJ MJESTO

Podijeli: