NOVO | KUPI SVOJ VALUE PACK ­čöą

Grupni treninzi prema horoskopskim znakovima 2. dio

Vaga 

optimisti─Źna i profinjena

YOGA4YOU

Vaga je zra─Źni znak s o┼ítroumnim umom i izra┼żenim intelektom koji osvaja svojim ┼íarmom i elegancijom. Pripadnici ovog znaka impresionirani su ravnote┼żom i simetrijom te je iz tog razloga za njih savr┼íen YOGA4YOU trening gdje ─çe se meditacijom, nizom razli─Źitih poza, kontrolom disanja i nizom drugih tehnika osloboditi stresa i opustiti se.

REZERVIRAJ MJESTO

Škorpion

uporan i energi─Źan

CAMP4YOU

Osobe ro─Ĺene u znaku ┼íkorpiona senzualne su i strastvene, iako ne vole pokazivati svoje osje─çaje. U njima se krije neumorna snaga i hrabrost. Za njih je idealan kru┼żni trening za cijelo tijelo srednjeg intenziteta na kojem se kombiniraju vje┼żbe snage i kardio vje┼żbe koje se izvode s vlastitom tjelesnom te┼żinom ili u kombinaciji s rekvizitima.

REZERVIRAJ MJESTO

Strijelac

veseo i impulzivan

DANCE4YOU

Strijelac je energi─Źan vatreni znak. Osobe ro─Ĺene u ovom znaku ┼íire pozitivnu energiju i entuzijazam koji djeluje motiviraju─çe na sve oko njih. Savr┼íeno im odgovara DANCE4YOU trening gdje ─çe im izmjene u intenzitetu i tempu razvijati motori─Źke sposobnosti, a razli─Źiti ritmovi i plesni stilovi dati dozu zabave.

REZERVIRAJ MJESTO

Jarac

pouzdan i discipliniran

LES MILLS BODY ATTACKÔäó

Osobe ro─Ĺene u ovom znaku jakog su karaktera i ambiciozne. Krasi ih unutra┼ínja disciplina i odli─Źna fizi─Źka kondicija. Upravo iz tog razloga za njih je savr┼íen atletski Les Mills trening visokog intenziteta usmjeren na kardio fitness, mi┼íi─çnu izdr┼żljivost i agilnost. Trening je kombinacija tr─Źanja, iskoraka i skakanja s treningom snage s tjelesnom te┼żinom.

REZERVIRAJ MJESTO

Vodenjak

duhovit i radoznao

LES MILLS COREÔäó

Vodenjak je zra─Źni znak koji karakteriziraju spontanost, radoznalost, inteligentnost, inovativnost, ali i tvrdoglavost i sarkasti─Źnost. Slobodnog je duha, inovator i idealist, maksimalno predan svakom poslu. Les Mills CoreÔäó savr┼íen je odabir za vodenjaka. Trening je znanstveno dizajniran za izgradnju snage, stabilnosti i izdr┼żljivosti u mi┼íi─çima koji podupiru trup, uklju─Źuju─çi trbu┼íne mi┼íi─çe, gluteus i le─Ĺa.

REZERVIRAJ MJESTO

Ribe

maštovite i osjećajne

LES MILLS BODY BALANCEÔäó

Ljubav je ribama najva┼żnija u ┼żivotu, romanti─Źne su i osje─çajne. Nesebi─Źne i uvijek spremne pomo─çi drugima, horoskopski su znak s najvi┼íe empatije. Veoma su neodlu─Źne, osjetljive na kritiku i tu─Ĺe osje─çaje te je iz tog raloga za njih savr┼íen trening temeljen na Yogi koji ─çe opustiti njihov um i tijelo. Elementima Tai Chia, Pilatesa i Yoge, oja─Źat ─çe cijelo tijelo, pobolj┼íati┬á fleksibilnost i smanjiti stres.

REZERVIRAJ MJESTO

Podijeli: