OSOBNI TRENERI

U svakoj Gyms4you teretani na raspolaganju su vam osobni treneri koji će vam, neovisno o razini vašeg znanja o fitnessu, rado pomoći da dođete do cilja.

Odluči,

Započni,

Napreduj,

Gyms4you mjesto je za sve, od rekreativaca do profesionalnih sportaša, a oni nam pomažu da se, kojoj god kategoriji pripadate, osjećate dobrodošlo te da uvijek budete informirani. Odaberite profesionalce koji će vas motivirati i s vama koračati prema cilju koji je kod nas uvijek dostižan.

0 +

godina iskustva

0 +

klijenata osobnih trenera

Trebate pomoć osobnog trenera?

Imamo rješenje za vas! Bilo da ste tek na početku svog fitness puta ili već imate iskustva s treniranjem, iskoristite mogućnost rezerviranja jednih besplatnih konzultacija s osobnim trenerom i postanite najbolja verzija sebe.

U svakom od naših centara možete pronaći osobne trenere koji su tu za vas ako trebate pomoć oko opreme, vježbi, programa treninga i planova prehrane.

Možete zakazati besplatne konzultacije s nekim od osobnih trenera koji će se prilagoditi Vašim potrebama i mogućnostima.

UZ TEBE SMO

BESPLATNE KONZULTACIJE

Besplatne konzultacije dogovaraju se tako da prilikom upisa na recepciji ostavite kontakt broj na koji će vas naši treneri kontaktirati kako biste dogovorili termin konzultacija na kojima ćete saznati kako koristiti sprave i ispravno izvoditi vježbe.

PLAN ZA URAVNOTEŽENU PREHRANU

Na putu do cilja važna je i prehrana, a naši treneri mogu vam pomoći i oko toga stvarajući plan za uravnoteženu prehranu koji je također fokusiran na vaše ciljeve. Ukusi i ciljevi se razlikuju, ali svaki zahtjeva prilagodbu prehrane prema onom za što smo se odlučili.

PLAN I PROGRAM TRENINGA

Kada surađujete s osobnim trenerom, ulažete trud, volju i vrijeme u plan i program treninga koje je za vas osmislio profesionalac. Uzimajući u obzir od čega polazite i gdje želite doći, naši treneri za vas stvaraju program koji će vas dovesti do cilja.

POVEĆAJTE MOTIVIRANOST

Drugačije je kada znate da uz sebe imate stručnu osobu koja je fokusirana na vaš cilj još više nego vi sami. Naši će vam osobni treneri pružiti podršku i poticaj koji vam nedostaje, istovremeno vas savjetujući o najboljim načinima na koje biste mogli dostići svoj cilj.

TRENERSKA ČLANARINA

Ako ste naš član, a želite obavljati svoju djelatnost pružanja usluga osobnog trenera u našim teretanama u vlastitom aranžmanu (izvan Coach4you tima trenera) i u dogovorima s vašim klijentima/korisnicima trenerskih usluga, isto je moguće ostvariti po posebnim uvjetima za osobne trenere.

S obzirom na pravila korištenja Gyms4you teretana koja se odnose na naše članove i koja se nalaze u svakom potpisanom Ugovoru, za obavljanje djelatnosti osobnih trenera potrebno je ishoditi odobrenje uprave teretane.
U Gyms4you nudimo vam dvije mogućnosti obavljanja vaših trenerskih djelatnosti:

  1. Prijavite se putem e-maila info@coach4you.hr i postanite dio Coach4You tima kao službenih trenera Gyms4you.

  2. Ugovorite s nama trenersku članarinu (200,00 € mjesečno uz RCP ugovor na 6 mjeseci) na našim recepcijama i samostalno ugovarajte svoje trenerske usluge. U ovom slučaju Gyms4you d.o.o. ni na koji način nije uključen u vaš odnos s potencijalnim klijentima odnosno korisnicima vaših usluga, niti snosi bilo kakvu odgovornost za pružene trenerske usluge. Navedeno je svaki trener obavezan komunicirati i prema svojim klijentima.

Ljubazno vas molimo da se javite na naše recepcije kako bismo uskladili uvjete vašeg novog ugovora s našim Pravilnikom za korištenje teretana i cjenikom.

U slučaju da niste zainteresirani za obavljanje svojih djelatnosti u našim prostorima, slobodni ste ostati pri svom članskom ugovoru kao naš član kako biste mogli samostalno trenirati u Gyms4you teretanama.

Za sva dodatna pitanja možete nam se obratiti osobno na našim recepcijama ili putem e-mail adrese info@gyms4you.com.

 

BESPLATNE KONZULTACIJE

Ispunite kontakt obrazac i naši treneri će Vas kontaktirati kako bi dogovorili besplatne konzultacije.

Sprave
This field is for validation purposes and should be left unchanged.