REZERVIRAJ MJESTO NA GRUPNIM TRENINZIMA

OSOBNI TRENERI

U svakoj Gyms4you teretani na raspolaganju su vam osobni treneri koji će vam, neovisno o razini vašeg znanja o fitnessu, rado pomoći da dođete do cilja.

Odluči,

Započni,

Napreduj,

Gyms4you mjesto je za sve, od rekreativaca do profesionalnih sportaša, a oni nam pomažu da se, kojoj god kategoriji pripadate, osjećate dobrodošlo te da uvijek budete informirani. Odaberite profesionalce koji će vas motivirati i s vama koračati prema cilju koji je kod nas uvijek dostižan.

0 +

godina iskustva

0 +

klijenata osobnih trenera

UZ TEBE SMO

BESPLATNE KONZULTACIJE

Besplatne konzultacije dogovaraju se tako da prilikom upisa na recepciji ostavite kontakt broj na koji će vas naši treneri kontaktirati kako biste dogovorili termin konzultacija na kojima ćete saznati kako koristiti sprave i ispravno izvoditi vježbe.

PLAN ZA URAVNOTEŽENU PREHRANU

Na putu do cilja važna je i prehrana, a naši treneri mogu vam pomoći i oko toga stvarajući plan za uravnoteženu prehranu koji je također fokusiran na vaše ciljeve. Ukusi i ciljevi se razlikuju, ali svaki zahtjeva prilagodbu prehrane prema onom za što smo se odlučili.

PLAN I PROGRAM TRENINGA

Kada surađujete s osobnim trenerom, ulažete trud, volju i vrijeme u plan i program treninga koje je za vas osmislio profesionalac. Uzimajući u obzir od čega polazite i gdje želite doći, naši treneri za vas stvaraju program koji će vas dovesti do cilja.

POVEĆAJTE MOTIVIRANOST

Drugačije je kada znate da uz sebe imate stručnu osobu koja je fokusirana na vaš cilj još više nego vi sami. Naši će vam osobni treneri pružiti podršku i poticaj koji vam nedostaje, istovremeno vas savjetujući o najboljim načinima na koje biste mogli dostići svoj cilj.

BESPLATNE KONZULTACIJE

Ispunite kontakt obrazac i naši treneri će Vas kontaktirati kako bi dogovorili besplatne konzultacije.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.