REZERVIRAJ MJESTO NA GRUPNIM TRENINZIMA

O nama

Kada smo osnivali Gyms4you teretane, željeli smo sport i trening približiti širokoj skupini ljudi, što smo i postigli europskim konceptom i Loyalty članarinom koja nudi idealan omjer cijene i kvalitete. Fokusirani smo na želju za promjenom s kojom naši klijenti dolaze, zbog čega smo Gyms4you učinili pristupačnim i povoljnim. U prostorima Gyms4you fitness centara svakodnevno treniraju početnici, rekreativci, sportaši i oni koji vježbaju već duže vrijeme. Pozivamo i tebe da nam se pridružiš.

Sve naše teretane zadovoljavaju najviše standarde fitness tržišta. Ponosni smo na činjenicu da pružamo luksuznu uslugu europskih fitness centara za najnižu cijenu u Hrvatskoj čime postižemo najbolju vrijednost. Trenutno možete vježbati u čak 20 Gyms4you fitness centara u 5 gradova. Pronađite nas u Zagrebu, Zadru, Šibeniku, Osijeku i Karlovcu. U Zagrebu smo dostupni na 16 lokacija: Bundek, VMD, Dubrava, Nova Galerija, Heinzelova, Maksimir, Remiza, Park Kneževa, Sloboština, Kvaternik plaza, Jurišićeva, Risnjačka, Dubec, Voltino, Črnomerec i Blato. Pronaći nas možete i u zadarskoj City Galleriji, šibenskom Dalmare Centru, osječkom Centru Super i u Karlovcu.

PO ČEMU SMO DRUGAČIJI?

S jednom članskom iskaznicom trenirajte u svim našim fitness centrima.

Kako bismo se prilagodili vašim željama i mogućnostima, otvoreni smo 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

Trenirajte u vrhunskim uvjetima: za vas smo osigurali pristupačne cijene i kvalitetnu opremu.

Ako ne znate kako početi ili želite stručno vodstvo, naši treneri stoje vam na raspolaganju. Pridružite nam se i dođite na besplatne konzultacije.

Pridružite se svjetski poznatim Les Mills grupnim treninzima u odabranim Gyms4you centrima, trenirajte pod stručnim vodstvom i budite dio motivirajuće atmosfere.

Moderne Technogym sprave, rekviziti i utezi osiguravaju učinkovit i ugodan trening.