Širimo se i uvijek smo u potrazi za novim lokacijama!

Naš lanac teretana se širi i aktivno tražimo nove lokacije kako bismo bili dostupni još većem broju ljudi. Naša želja je omogućiti vježbanje u visokokvalitetnim fitness centrima osobama diljem Hrvatske te osnažiti pojedince da žive zdravijim i sretnijim životom.

Što tražimo

Ako na umu imate lokaciju za koju mislite da bi bila idealno mjesto za našu teretanu, potičemo vas da nas kontaktirate. Bilo da ste vlasnik nekretnine, agent za nekretnine ili samo fitness entuzijast i pojedinac sa sjajnim prostorom za nas, želimo čuti više o vašoj ponudi.

Evo nekoliko stvari koje tražimo na potencijalnoj novoj lokaciji:

  • Pristupačnost: Želimo biti smješteni na području koje je lako dostupno našim članovima, s opcijama javnog prijevoza. Vaš prostor također treba imati odvojen ulaz.
  • Veličina: Idealna veličina naše teretane je između 500 i 1200 m2, s dovoljno prostora za smještanje različite opreme za vježbanje i fitness sprava.
  • Vidljivost: Želimo biti vidljivi potencijalnim članovima, stoga se lokacija treba nalaziti na vidljivom mjestu u stambenim četvrtima ili pješačkim zonama.
  • Demografija: Tražimo lokacije u područjima s raznolikom populacijom, uključujući obitelji, rekreativce, profesionalce i studente.

JAVITE NAM SE!

Ako mislite da bi vaša nekretnina bila sjajna za naš lanac teretana, nemojte se ustručavati kontaktirati nas! Javite nam se na expansion@gyms4you.com ili putem forme.

Prenesi datoteku ili
Accepted file types: png, jpg, pdf, Max. file size: 4 MB.
    *Maximalna veličina datoteka: 4 MB.
    *Formati koji su dopušteni: png/jpg/pdf
    This field is for validation purposes and should be left unchanged.