Grupni treninzi prema horoskopskim znakovima 1. dio

Ovan 

energičan i odlučan

LES MILLS GRIT STRENGTH ™

Osobe u ovom vatrenom znaku izrazito su hrabre, poduzetne i impulzivne. Često napreduju kroz izazove te je upravo iz toga razloga za njih savršen Les Mills GRIT STRENGTH™ – visoko intenzivni intervalni Les Mills trening (HIIT) koji kombinira znanstveno testirane pokrete i vježbe s utezima za izgradnju mišićne i kardiovaskularne kondicije.

REZERVIRAJ MJESTO

Bik

tvrdoglav i borben

LES MILLS BODY COMBAT ™

Bikove odlikuju pouzdanost i strpljivost, a najpoznatija njihova karakteristika je tvrdoglavost. Les Mills BODY COMBAT™ trening je nadahnut borilačkim vještinama visoke energije koja potiče kardio fitness i jača cijelo tijelo. Ovaj beskontaktni trening savršeno će odgovarati osobama u ovom znaku te će poboljšati njihovu agilnost, brzinu i osloboditi ih od stresa.

REZERVIRAJ MJESTO

Blizanac

Pun života i entuzijazma

LES MILLS GRIT CARDIO™

Ovaj se znak, uz Vodenjaka i Djevicu smatra najinteligentnijim znakom. Osobe u ovom znaku promjenljivog su karaktera te obožavaju promjene i inovacije. Znanstveno testiran Les Mills trening koji koristi vježbe s tjelesnom težinom s fokusom na brzinu odlično će odgovarati Blizancima. Na Les Mills GRIT CARDIO™ treninzima razvit ćete anaerobnu izdržljivost i brzo poboljšati svoju kardiovaskularnu kondiciju kako biste brzo bili u formi i to uz samo 30 minuta vježbanja.

REZERVIRAJ MJESTO

Lav

samouvjeren i živahan

LES MILLS BODY PUMP ™

Lav je vatreni znak horoskopa kojeg karakterizira samouvjerenost, dramatičnost i kreativnost. Osobe u ovom znaku najviše će uživati u Les Mills treningu za cijelo tijelo s utezima uz koji će sagorjeti kalorije, oblikovati i tonirati cijelo tijelo, povećati snagu i poboljšati zdravlje kostiju uz upotrebu Les Mills šipke i stepa.

REZERVIRAJ MJESTO

Rak

odan i kreativan

LES MILLS TONE ™

Ovaj vodeni znak karakterizira emotivnost i intenzivnost, a također su i izrazito intuitivni i suosjećajni. Kombinacija treninga snage, kardia i core treninga postat će omiljena aktivnost Rakova. Les Mills TONE™ je all-in-one mix funkcionalnog fitnessa koji vam daje slobodu vježbanja vlastitim intenzitetom.

REZERVIRAJ MJESTO

Djevica

mirna i radišna

PILATES4YOU

Djevice su samozatajne, mirne i nenametljive osobe. Također, Djevice su po svojoj prirodi skeptične i često se muče s perfekcionizmom. Za ovaj nježan znak stvoren je program koji se temelji na pilates metodama i vježbama koje je moguće prilagoditi individualnim potrebama i mogućnostima. Namijenjen je razvoju stabilnosti trupa, fleksibilnosti i pokretljivosti te ispravljanju držanja tijela.

REZERVIRAJ MJESTO

Podijeli: