Gyms4you centar u Kvaternik plazi i grupni treninzi

Sa svakim novim otvaranjem dižemo ljestvicu još malo više, a s otvaranjem novog centra u Kvaternik plazi napravili smo jedan veliki korak naprijed. Naš novi centar koji se nalazi na adresi Maksimirska 8 u Zagrebu prostire se na čak 1300 m2 i opremljen je vrhunskom Technogym opremom.

Osim što zadovoljava najviše standarde fitness tržišta, centar u Kvaternik plazi sadržava i dvije dvorane za grupne treninge. Svaki studio je prava oaza za vježbače – moderna glazba koja motivaciju dovodi do vrhunca, svjetla koja ostavljaju dojam vrhunske zabave i motivirajući instruktori koji će iskustvo vježbanja učiniti posebnim i nezamjenjivim. Svaki program grupnih treninga razrađen je do najsitnijih detalja i svaki instruktor posebno je educiran za vođenje pojedinog tipa treninga. Zbroj svega navedenog rezultira vrhunskim iskustvom i vidljivom rezultatima kod svakog polaznika.

Članovi imaju priliku rezervirati svoje mjesto na grupnim treninzima brzo i jednostavno putem Gyms4you aplikacije. U samo nekoliko klikova i vi možete rezervirati svoje mjesto i saznati zašto tisuće ljudi diljem svijeta obožavaju grupne treninge.

Koncept grupnih treninga osmišljen je u suradnji s Les Millsom čiji su programi grupnih treninga poznati diljem svijeta. Prije nego što krene dijeliti svoje znanje s vježbačima, svaki instruktor prolazi detaljnu edukaciju koja osigurava stručnost i kvalitetno vodstvo. Energija, znanje i motivacija koju će vam pružiti naši instruktori postat će nezamjenjiv dio vaše fitness rutine.

Posjetite nas u Kvaternik plazi i sami se uvjerite u posebnost novog Gyms4you centra!


Vaš Gyms4you tim

Podijeli: