NOVO | KUPI SVOJ VALUE PACK 🔥

Iskoristite 30% popusta na prvi mjesec Gyms4you članarine putem Lidl Plus aplikacije!

Uvođenje redovite tjelesne aktivnosti u vaš život može donijeti brojne prednosti za vaše zdravlje i podići kvalitetu života. Ako već dugo razmišljate o učlanjivanju u teretanu i o radu na svojoj formi, sada je idealno vrijeme za akciju! Gyms4you, vodeći lanac teretana, donosi vam nevjerojatnu priliku da započnete svoju fitness rutinu uz fantastične pogodnosti.

O čemu se radi?

Korisnici koji trenutno nemaju aktiviranu Gyms4you članarinu mogu iskoristiti izvanredan popust od 30% na prvu ratu ugovornih RCP (Recurring Card Payment) članarina na 12 ili 6 mjeseci. Ovo je savršena prilika za sve one koji žele osigurati svoje mjesto u teretani i pokrenuti se!

Što dobivate s Gyms4you članstvom?

Vaša Gyms4you članarina donosi vam neograničen pristup svim teretanama od 0 do 24 sata. To znači da možete prilagoditi svoj raspored vježbanja svojim potrebama i obavezama, bez obzira na vrijeme u danu.

Osim toga, članstvo uključuje i usluge grupnih treninga, pružajući vam priliku da se pridružite raznolikim fitness aktivnostima koje će vas motivirati i potaknuti na još bolje rezultate.

Kako iskoristiti ovu promociju?

Sve što trebate učiniti je:

  • Doći do recepcije bilo kojeg Gyms4you centra tijekom radnog vremena.
  • Pokazati svoj generirani kod iz Lidl Plus aplikacije recepcionaru.
  • Osigurati da imate svoju osobnu iskaznicu i VISA/Mastercard bankovnu karticu s omogućenom internetskom kupovinom.
  • Ako se radi o članarini s povlaštenom cijenom (studenti, umirovljenici), osigurajte potvrdu o svojem statusu.

Tu smo za sve vaše upite!

Ako imate bilo kakvih pitanja ili trebate dodatne informacije, ne ustručavajte se obratiti Gyms4you timu putem e-maila na info@gyms4you.com ili telefonskim pozivom na jednu od recepcija tijekom radnog vremena. Naš tim će vam rado pomoći i osigurati sve informacije koje su vam potrebne.

Uzmite svoje zdravlje i kondiciju u svoje ruke! Ne samo da ćete se osjećati bolje fizički, već će vam redovita tjelesna aktivnost donijeti i pozitivne promjene u vašem raspoloženju i samopouzdanju. 

Ponuda vrijedi od 16.8. do 16.9.2023. Ne propustite ovu priliku – dođite do Gyms4you centra i započnite svoju fitness priču već danas!

Podijeli: