Postani instruktor u najboljem gymu u Hrvatskoj!

Želiš biti dio instruktorskog tima, razvijati se, učiti i stjecati radne navike? Onda imamo Job4You!

U Gyms4you Zagreb zapošljavamo radnika na poziciji Instruktor grupnih programa (m/ž)

Želiš raditi kao instruktor grupnih programa u najboljem gymu u Hrvatskoj i postati dio novih ideja koje pripremamo? Fokusiran/a si na zdrav život, dobre fizičke kondicije i sklon/a timskom radu? Pozitivna si, vedra, odgovorna i komunikativna osoba?  

Opis radnog mjesta:

Zadaci koje bi trebao/la obavljati kao instruktor grupnih programa u Gyms4you, uključuju vođenje grupnih treninga, brigu o tome da svi potencijalni i postojeći članovi budu pozdravljeni i tretirani na prijateljski i profesionalan način te da su impresionirani vedrom energijom instruktora koji će voditi program. Potrebno je biti u interakciji s članovima i ostalim kolegama, motivirajući ih, inspirirajući i kreirajući pozitivnu energiju u teretani tijekom boravka u istoj. Vrlo je važno osigurati profesionalnu komunikaciju i odnos drugih ugovornih strana s našim članovima i klijentima, kao i profesionalnu komunikaciju između svih kolega, brinući se o dobroj radnoj atmosferi, a s ciljem poštivanja kompanijskih standarda i politike poslovanja. Potrebno je prisustvovati svim sastancima sazvanim od strane vodstva, brinuti o čistoći i urednosti dvorane, obavljati administrativne poslove i vanredne zadatke delegirane od strane naručitelja usluge.

Uvjeti:

Koliko je zabavno, toliko je i zahtjevno. Osobine koje tražimo kod instruktora su želja i motiviranost na rad s nama, lakoća u radu pred grupama i u javnom nastupu, pristupačnost i komunikativnost s naglaskom na lakoću rješavanja svakodnevnih izazova, kreativnost i sposobnost odlučivanja u zadnji tren i sposobnost da motivira, inspirira i pokreće grupe. Iznimno cijenimo osobe koje pokazuju predanost kandidatima koji fitness i zdrav način života prakticiraju u slobodno vrijeme. Potrebne vještine za ovaj posao su osnove rada na računalu i informatičke pismenosti (Word) i poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Iskustvo poželjno i daje veliku prednost, no nije glavni uvjet. Poželjni su certifikat za obuku instruktora, KIF i programske licence.

Želiš biti dio našeg brzo rastućeg tima i zadovoljavaš naše uvjete?

Javi nam se sa svojim životopisom, motivacijskim pismom na engleskom jeziku i kratkim videom svog grupnog treninga u kojem te molimo da nam se na početku predstaviš i kažeš nekoliko detalja o sebi (osnovne podatke, koju vrstu grupnih programa vodiš, hobije i sl.), kao i što te posebno motiviralo da se prijaviš za ovaj posao. 

Požuri – prijava je puno i procesuiraju se kako dolaze! Neka tvoja bude među prvima. 

Znanje stranih jezika: Engleski (razina govora – osnovno, razina pisma – osnovno)

Potrebne vještine: Word, Excel

Što nudimo/Vrsta zaposlenja: Ugovor o djelu, Ugovor o suradnji, Studentski ugovor

Prijava

Accepted file types: pdf, doc, docx, txt, Max. file size: 4 MB.
*Molimo Vas da u privitku pošaljete svoj ažurirani životopis.
*Maximalna veličina datoteka: 4 MB.
*Formati dokumenata koji su dopušteni: pdf/doc/docx/txt.
Accepted file types: pdf, doc, docx, txt, Max. file size: 4 MB.
*Molimo Vas da u privitku pošaljete svoje motivacijsko pismo.
*Maximalna veličina datoteka: 4 MB.
*Formati dokumenata koji su dopušteni: pdf/doc/docx/txt.
Max. file size: 256 MB.
*Molimo Vas da u privitku pošaljete svoj kratki video grupnog treninga.
*Maximalna veličina datoteka: 256 MB.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Podijeli: