13 je naš sretan broj: Dobrodošli u 13. Gyms4you teretanu u Hrvatskoj

Gyms4you Sloboština od 1. listopada aktivno broji nove članove, a drago nam je što ste prihvatili našu ponudu i odlučili trenirati čak mjesec dana za 1 kunu (0.13 €, 1€= 7,53450).

Povodom otvorenja naše novozagrebačke lokacije, u Miškininoj 7 čekalo vas je i još jedno iznenađenje; htjeli smo da sudjelujete u stvaranju uspomena i da otvorenje prve teretane u Novom Zagrebu bude nezaboravno. Znate li o čemu je riječ?

Wall of Firsts

Uz otvorenje teretane, čekalo nas je i otvorenje svake zasebne sprave, a u tome ste nam pomogli vi. Na svakoj se spravi nalazila crvena vrpca koju ste vi prerezali kako biste označili početak korištenja iste. Sve smo ovjekovječili i fotografijama koje će se naći na našim društvenim mrežama i u teretani, a kao zahvalu što ste nam pomogli ovo iskustvo učiniti posebnim, za sve vas koji ste sudjelovali u ovoj vrsti otvorenja, pripremili smo i mali znak pažnje.

U čemu sve uživate?

Gyms4you članska iskaznica otvara sva vrata: iskoristite člansku iskaznicu kako biste trenirali u svim Gyms4you teretanama u Hrvatskoj. Kada se ta vrata otvaraju? Uvijek! Radimo 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Kako biste se uvjerili da je upravo Gyms4you pravo mjesto za vas, poklanjamo vam i besplatan probni trening. Kako u Gyms4you Sloboštini, tako i u svim ostalim našim teretanama, čekaju vas kvalificirani treneri koji su uvijek tu kako biste bili informirani o ispravnom korištenju sprava i izvođenju vježbi. Učlanjivanjem u Gyms4you centar stječete pravo na jedne besplatne konzultacije s našim trenerima koje ostvarujete na način da ih zatražite na recepciji bilo kojeg fitness centra. 

Koji je vaš Gyms4you highlight?

Vežete li posebno dostignuće, uspomenu ili smiješnu situaciju za neki od naših Gyms4you fitness centara? Podijelite to s nama! Rado ćemo saznati sve o tome putem društvenih mreža. Sve što trebate napraviti je opisati vaš poseban trenutak, označiti @gyms4you i upotrijebiti hashtag #WallOfHighlights, a mi ćemo svaki mjesec nagraditi jednu najzanimljiviju priču.

Podijeli: