Nova lokacija u Novom Zagrebu: Što poklanjamo?

Brojimo zadnje dane do otvaranja naše 13. lokacije u Hrvatskoj, a najviše nas veseli što ponovno dijelimo važne trenutke s vama.

Donosimo vam  još jedno mjesto na kojem ćete stvarati bolje i zdravije verzije sebe – novu teretanu u Novom Zagrebu. Znamo da svaka osoba koja zakorači u Gyms4you teretanu nije napravila samo korak više; napravila je korak koji znači pozitivnu promjenu. Gyms4you Sloboština otvara se 1. listopada u 10 sati, a nudit će sve što i naši dosadašnji fitness centri kako bismo nastavili nuditi kvalitetu na razini europskog koncepta koji svaki dan prezentiramo svojim klijentima. 1. listopada teretana će biti otvorena samo za upise novih članova, dok je 2. listopada službeno otvorenje i početak treninga. Upisi su mogući u radno vrijeme recepcije, a to će 1., 2. i 3. listopada biti od 10 sati do 22 sata.

Što me čeka u Sloboštini?

Povodom otvorenja Gyms4you Sloboština fitness centra, prilikom upisa vam poklanjamo mjesec dana treniranja za 1 kunu (0.13 €, 1€= 7,53450) u svim našim teretanama u Zagrebu. Kako biste iskoristili ovu pogodnost, u periodu od 26. 9. do 30. 9. 2022. posjetite bilo koju zagrebačku Gyms4you teretanu i odaberite članstvo uz RCP ugovor na 6 ili 12 mjeseci koji osigurava jednostavnije plaćanje uz automatsku mjesečnu naplatu s vašeg računa prema izboru (VISA, MASTER, MAESTRO). U slučaju da se do 30. 9. ne stignete učlaniti, 1. 10. i 2. 10. upis pod istim uvjetima moguć je u Gyms4you teretani u Sloboštini. Mjesec dana uživat ćete u treniranju za 1 kunu (0.13 €, 1€= 7,53450), a u ostalim mjesecima i dalje nudimo uvjerljivo najbolju ponudu: mjesečna članarina iznosi 199 kuna  (26,41 €, 1€= 7,53450), a studentska tek 169 kuna  (22,43 €, 1€= 7,53450).

Zašto odabrati Gyms4you?

U našoj će vas teretani u Sloboštini čekati kvalificirani treneri koji će vam biti na raspolaganju kako biste bili informirani o ispravnom korištenju sprava i izvođenju vježbi. Učlanjivanjem u Gyms4you centar stječete pravo na jedne besplatne konzultacije s našim trenerima koje ostvarujete na način da ih zatražite na recepciji bilo kojeg fitness centra. Kada kažemo bilo kojeg, zaista to i mislimo: s Gyms4you članskom iskaznicom otvaraju vam se vrata svih naših teretana gdje možete vježbati bilo kada, s obzirom na to da smo uvijek otvoreni; radimo 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Kako biste se uvjerili da je upravo Gyms4you pravo mjesto za vas, poklanjamo vam i besplatan probni trening.

Postanite naš član i pridružite se motiviranom timu pojedinaca koji s jednom karticom trenira u svim Gyms4you teretanama u Hrvatskoj. Vidimo se u Sloboštini na adresi Miškinina 7!

Podijeli: