NOVO | KUPI SVOJ VALUE PACK 🔥

Kako smo postali najveći lanac teretana u Hrvatskoj

Prije 8 godina, 29. siječnja 2015., otvorili smo svoju prvu teretanu u Hrvatskoj – Gyms4you Bundek. Ova teretana i dalje privlači nove članove, a uz nju smo do sada otvorili još 13 centara diljem Hrvatske. Gyms4you centri postali su sinonim za pristupačno i kvalitetno iskustvo treniranja, a svaki novi član koji se odluči pridružiti našoj velikoj zajednici vježbača potvrđuje ovu činjenicu.

Noviteti i kvaliteta

Svaki Gyms4you centar opremljen je modernom i kvalitetnom opremom. Posebnu brigu posvećujemo higijeni naših prostora i postavljamo standarde za fitness scenu u Hrvatskoj. Kvaliteta je nešto što smatramo temeljem našeg rada i na ovom području ne želimo promjenu. S druge strane, promjene i noviteti koje uvodimo u poslovanje vrlo su nam važni. Svakim novim otvaranjem dodajemo dašak noviteta u Gyms4you, a kreiranjem nove web stranice, aplikacije i otvaranjem mogućnosti grupnog treniranja, podigli smo ljestvicu još malo više. 

Jedna od najvećih novosti u 2023. bio je početak grupnih treninga u Kvaternik plazi. Pokretanje programa grupnih treninga jedna je od stvari kojima su se veselili mnogi naši članovi i sada napokon mogu uživati u ovoj vrsti vježbanja i u Gyms4you. Kod kreiranja koncepta grupnih treninga udružili smo se s Les Mills – jednim od najpopularnijih brendova za grupni fitness, kako bismo našim članovima pružili najbolje od internacionalnog koncepta fitnessa. Najbolje od svega je što smo grupne treninge učinili pristupačnima za sve naše članove tako što smo ih uključili u postojeću cijenu članarine.

DIGITALNE INOVACIJE – APLIKACIJA I NOVA WEB STRANICA

Kako bismo sve informacije vezane za naše centre učinili dostupnijima odlučili smo napraviti preokret i u vidu kreiranja funkcionalnije i pristupačnije web stranice. Sve obavijesti, informacije o trenutnim i novim lokacijama, informacije o članarinama i različitim dostupnim opcijama treniranja sada su ovdje za vas u samo nekoliko klikova, kao i opcija učlanjenja i rezerviranja mjesta na grupnim treninzima.

Gyms4you aplikacija koju možete preuzeti na Google Play storeu i App storeu omogućava vam jednostavno učlanjivanje, plaćanje članarine, pregled svih računa, praćenje statistike učestalosti dolaska na na treninge i u teretanu te razne druge benefite. Putem aplikacije će također biti moguće i rezerviranje mjesta na grupnim treninzima – brzo i jednostavno. 

GYMS4YOU CENTRI DILJEM HRVATSKE

U nadolazećim mjesecima čekaju nas otvaranja brojnih novih Gyms4you centara – Voltino, Dubrava Kolakova, Dubec i Jurišićeva. Kontinuirano tražimo nove opcije za otvaranje novih centara što znači da će se ovim planiranim otvaranjima možda pridružiti još pokoje iznenađenje. 

Sada smo za vas dostupni u Zagrebu, Zadru, Šibeniku, Osijeku i Karlovcu. U Zagrebu smo dostupni na sljedećim llokacijama: Bundek, VMD, Dubrava, Nova Galerija, Heinzelova, Maksimir, Remiza, Park Kneževa, Sloboština i Kvaternik plaza. Pronaći nas možete i u zadarskoj City Galleriji, šibenskom Dalmare Centru, osječkom Centru Super i u Karlovcu. 

Vidimo se!

Vaš Gyms4you tim

Podijeli: