Gyms4you – nikad veći, nikad jači!

Još jedna uspješna godina je iza nas i želimo vam zahvaliti što ste bili velik i nezamjenjiv dio svakog novog koraka i noviteta! Posljednjih 12 mjeseci posvetili smo napretku – kako našem, tako i vašem. Otvarali smo nove centre kako bismo omogućili vježbanje ljudima diljem Hrvatske, uključili grupne treninge u postojeću cijenu članarine kako biste mogli probati nešto novo i probuditi želju za vježbanjem, te smo otvorili mogućnost online učlanjivanja kako biste se u svakom trenutku i gdje god se nalazili mogli započeti sa zdravijim načinom života.

GYMS4YOU PARK KNEŽEVA

Ovu zabavnu godinu započeli smo otvaranjem naše nove teretane u centru Zagreba. Krajem veljače pozvali smo vas na veliko otvorenje na Branimirovoj 41, kako bismo zajedno počeli uživati u moderno opremljenoj teretani na dva kata, a popularnost ove lokacije od tada se nije smanjila. 

GYMS4YOU SLOBOŠTINA

Novi Zagreb u listopadu 2022. postao je bogatiji za još jedan centar. Teretana u Sloboštini razveselila je cijeli Zagreb, a posebno naselja oko Sloboštine. Uživanje u treningu u ovoj teretani je zagarantirano vrhunskom opremom, osobnim trenerima i kontinuiranom dostupnošću.

GYMS4YOU KVATERNIK PLAZA

Napravili smo još jedan velik korak i u studenom otvorili naš najveći centar do sada koji se prostire na čak 1300 m2 i uključuje dva studija za održavanje grupnih treninga. Uživali smo u oduševljenim pogledima svakog novog člana koji je zakoračio u ovaj centar i zaljubio se u sve što smo ponudili.

GRUPNI TRENINZI

Jedna od najvećih novosti bila je početak grupnih treninga u Kvaternik plazi. Pokretanje programa grupnih treninga jedna je od stvari kojima su se veselili mnogi naši članovi i sada napokon mogu uživati u ovoj vrsti vježbanja i u Gyms4you. Kod kreiranja koncepta grupnih treninga udružili smo se s Les Mills – jednim od najpopularnijih brendova za grupni fitness, kako bismo vam pružili najbolje od internacionalnog koncepta fitnessa. 

APLIKACIJA I NOVA WEB STRANICA

Kako bismo sve informacije vezane za naše centre učinili dostupnijima odlučili smo napraviti preokret i u vidu kreiranja funkcionalnije i pristupačnije web stranice. Sve obavijesti, informacije o trenutnim i novim lokacijama, informacije o članarinama i različitim dostupnim opcijama treniranja sada su ovdje za vas u samo nekoliko klikova, kao i opcija učlanjenja i rezerviranja mjesta na grupnim treninzima.

ŠTO VAS ČEKA U 2023.

Ne prestajemo s novitetima i zato u nadolazećoj godini otvaramo još 4 nova centra – Dubrava Kolakova, Dubec, Jurišićeva i Voltino! Naravno, pripremamo vam još novosti, ali ne želimo pokvariti iznenađenje. Zato nas nastavite pratiti i budite u toku sa svim novostima.

Vaš Gyms4you

Podijeli: