Gyms4you – najveći lanac teretana u Hrvatskoj ne prestaje rasti

Već godinama postavljamo standard za sve teretane u Hrvatskoj i sa zadovoljstvom vam najavljujemo otvaranje čak 4 nove teretane u Zagrebu! Cilj nam je svakome osigurati mjesto na koje može doći u bilo koje doba dana i noći, trenirati, osjećati se dobro u svome tijelu i učiti od najboljih profesionalaca u fitness industriji. Otvaranje novih centara korak je u tom smjeru!

Za koga je Gyms4you?

Gyms4you teretane namijenjene su svima koji brinu o zdravom načinu života i uključuju vježbanje kao dio svakodnevnice, bez obzira jesu li rekreativci i početnici ili sportaši i osobe koje već duže vrijeme vježbaju.

Koje je radno vrijeme?

Gyms4you teretane rade non-stop, svih 7 dana u tjednu, od 0 do 24 sata, pa tako svi naši članovi imaju priliku vježbati u bilo koje doba dana ili noći, ovisno o svojim afinitetima i slobodnom vremenu.

Gdje mogu trenirati?

Jedna članska iskaznica vrijedi za sve lokacije. Svaki član dobiva osobnu, jedinstvenu člansku iskaznicu koja vrijedi za sve postojeće i buduće Gyms4you lokacije. Kako se Gyms4you širi, povećava se i broj lokacija na kojima možete trenirati. Trenutno raspolažemo sa 13 teretana u 5 gradova (Zagreb, Zadar, Šibenik, Osijek i Karlovac). U Zagrebu smo dostupni na 8 lokacija (Bundek, VMD, Dubrava, Nova Galerija, Heinzelova, Maksimir, Remiza i Park Kneževa) te u zadarskoj City Galleriji, šibenskom Dalmare Centru, osječkom Centru Super i u Karlovcu (Vladimira Nazora 7).

Koji su još benefiti koje dobivam?

  • Naši službeni Coach4you treneri imaju višegodišnje iskustvo i spremni su se prilagoditi Vašim fitness ciljevima. Naši treneri kreirat će program koji odgovara isključivo Vašim potrebama. Javite im se za besplatne konzultacije i probni trening!
  • Svojim novim članovima nudimo i mogućnost sata upoznavanja sa spravama koji uključuje i savjetovanje s osobnim trenerom.
  • Svojim gostima i potencijalnim novim članovima nudimo i mogućnost jednog probnog treninga unutar radnog vremena recepcije. 
  • Našim je članovima na raspolaganju i osoblje fitness centra koje će vas upoznati sa spravama i najboljim načinima upotrebe. Termine satova upoznavanja sa spravama potražite na recepciji centra za koji ste zainteresirani. 
  • Gyms4you fitness centri su prostrani, suvremeni, ugodni i u potpunosti prilagođeni namjeni te opremljeni vrhunskom opremom.

U 2022. godini otvaramo još 2 vrhunski opremljena centra u Sloboštini i na Kvaternikovom trgu, a u godini nakon otvaramo i teretanu u samom centru Zagreba u Jurišićevoj ulici i drugi naš centar po redu u Dubravi! Osim što otvaramo nove centre, u njih dodajemo i inovacije. Tako ćemo u centru u Kvaternik Plazi i u Dubravi 2 otvoriti i dvije dvorane za grupne treninge u kojima će naši članovi moći iskustiti razne oblike treninga i pronaći savršen balans u vježbanju koji im odgovara. Kao i do sada, svi naši centri bit će opremljeni vrhunskom opremom i spravama za vježbanje. Sve teretane u potpunosti su prilagođene namjeni (oprema, klimatizacija, funkcionalnost) te zadovoljavaju najviše standarde fitness tržišta.

Kontinuirano tražimo nove adekvatne prostore za otvaranje Gyms4you centara i uskoro se širimo u na nove gradove u Hrvatskoj!

Podijeli: