Fitness revolucija u Hrvatskoj – znate li o čemu se radi?

Od prvog dana svog poslovanja u Hrvatskoj, Gyms4you postavlja visoke standarde fitness industriji. Teretane koje su otvorene 0-24, moderno opremljeni prostori, povoljne članarine i mogućnost treniranja u svim Gyms4you centrima diljem Hrvatske s jednom članskom iskaznicom samo su neke od prednosti koje nudimo svojim članovima, a sada smo odlučili otići još jedan korak dalje.

DIGITALNE INOVACIJE – APLIKACIJA I NOVA WEB STRANICA

Kako bismo sve informacije vezane za naše centre učinili dostupnijima odlučili smo napraviti preokret i u vidu kreiranja funkcionalnije i pristupačnije web stranice. Sve obavijesti, informacije o trenutnim i novim lokacijama, informacije o članarinama i različitim dostupnim opcijama treniranja sada su ovdje za vas u samo nekoliko klikova, kao i opcija učlanjenja i rezerviranja mjesta na grupnim treninzima.

Gyms4you aplikacija koju možete preuzeti na Google Play storeu i App storeu omogućava vam jednostavno učlanjivanje, plaćanje članarine, pregled svih računa, praćenje statistike učestalosti dolaska na na treninge i u teretanu te razne druge benefite. Putem aplikacije će također biti moguće i rezerviranje mjesta na grupnim treninzima – brzo i jednostavno. 

GRUPNI TRENINZI 

Jedna od dugoočekivanih novosti napokon je uključena u Gyms4you ponudu. Pokretanje programa grupnih treninga jedna je od stvari kojima se vesele mnogi naši članovi i sada će napokon moći uživati u ovoj vrsti vježbanja i u Gyms4you. Kod kreiranja koncepta grupnih treninga udružili smo se s Les Mills – jednim od najpopularnijih brendova za grupni fitness, kako bismo vam pružili najbolje od internacionalnog koncepta fitnessa. 

Grupni treninzi uključeni su u postojeće cijene Gyms4you članstva. Ako se učlanite u Gyms4you, moći ćete vježbati u teretani 0-24 i uživati ​​u grupnim treninzima po cijeni standardnog Gyms4you članstva – bez dodatnih naknada za grupni trening. Ako ste već Gyms4you član, moći ćete pohađati grupne treninge bez potrebe za dodatnim plaćanjem.

NAJVEĆI GYMS4YOU CENTAR U HRVATSKOJ

Kako bismo zaokružili našu fitness revoluciju, stavili smo točku na i otvaranjem najvećeg Gyms4you centra u Hrvatskoj na vrhunskoj lokaciji u Kvaternik plazi u Zagrebu. Ovaj centar prostirat će se na čak 1300 m2, a obuhvaćat će i dvije dvorane za grupne treninge. Kao i naše druge teretane, novi centar u Kvaternik plazi bit će opremljen vrhunskom Techogym opremom koja će postati najbolji prijatelj i početnicima i iskusnim vježbačima. Ali naše širenje ne staje ovdje – uvijek smo u potrazi za novim lokacijama kako bismo svojim članovima osigurali još veću dostupnost diljem Hrvatske.

Nastavljamo vam osiguravati najbolje uvjete za trening i želimo s vama graditi zdravije navike koje su dostupne svima. Pokrenite se s nama i postanite dio fitness revolucije!

Tvoj Gyms4you tim

Podijeli: