Kako izabrati teretanu po svojoj mjeri?

Prije nego što odaberete teretanu u kojoj ćete trenirati, važno je obratiti pozornost na nekoliko glavnih faktora koji će vam osigurati ugodno i kvalitetno vježbanje, a time i pomoći u pridržavanju odluka i pružanju novih mogućnosti unutar članstva. Ako živite u velikom gradu, velika je mogućnost da ćete na raspolaganju imati mnoštvo teretana i fitness centara, od kojih će svaki imati svoje prednosti i mane. Zato je važno znati na koje stvari trebate obratiti pozornost kod odabira svoje teretane!

1. RADNO VRIJEME

Najčešći problem svakog vježbača je pronalaženje vremena za odlazak na trening. Svatko od nas ima različite obaveze i dnevni raspored. Često je potrebno uskladiti poslovni, obiteljski i društveni život na način da nam ostane dovoljno vremena koje možemo posvetiti vježbanju. Zbog toga je iznimno važno pronaći teretanu koja vam je dostupna točno onda kada uspijete izdvojiti sat ili dva za trening.

Jedna od prednosti Gyms4you lanca fitness centara je ta što na trening možete doći baš bilo kada. Budući da smo za naše članove otvoreni 0-24, 365 dana u godini, nikada nećete zakasniti na trening!

2. LOKACIJA

Sigurni smo da je jedna od stvari koje čine teretanu idealnom za vas i sama lokacija te teretane. Većina ljudi želi teretanu koja se nalazi u blizini njihovog doma ili radnog mjesta, kako bi što manje vremena gubili na putovanje do teretane i nazad.

Članovi Gyms4you lanca teretana s jednom članskom iskaznicom mogu trenirati na svim postojećim i budućim Gyms4you lokacijama. Nalazimo se u 5 Hrvatskih gradova – Zagrebu, Zadru, Karlovcu, Zadru, Šibeniku i Osijeku. U Zagrebu smo dostupni na 16 lokacija: Bundek, VMD, Dubrava, Nova Galerija, Heinzelova, Maksimir, Remiza, Park Kneževa, Sloboština, Kvaternik plaza, Jurišićeva, Risnjačka, Dubec, Voltino, Črnomerec i Blato.

3. KVALITETA OPREME I PROSTORA

Jedan od najvažnijih aspekata odabira savršene teretane je i njena opremljenost, kao i urednost i higijena samog prostora. U većini teretana imat ćete mogućnost besplatnog obilaska teretane. Dođite, prošetajte, razgledajte i pitajte sve što vas zanima – postoji li u prostoru određena sprava na kojoj želite vježbati, ima li dovoljno prostora, kako izgledaju svačionice i sve ostalo što bi vas moglo zanimati.

U Gyms4you imate mogućnost dolaska na jedan besplatni probni trening na kojemu možete i isprobati sve sprave te razgledati cijeli prostor teretane. Naši recepcioneri su vam na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice!

4. ČLANARINA

Svakako je važno i osigurati dobivanje prave vrijednosti u cijeni članarine, ali i usporediti cijene različitih teretana na istom prostoru. Informirajte se o tome što sve dobivate u cijeni jedne članarine – koliko često možete trenirati, jesu li u cijenu članarine uključeni benefiti kao npr. grupni treninzi, postoji li mogućnost plaćanja niže cijene članarine uz ugovornu obvezu i slično.

Cijene Gyms4you članarina možete vidjeti ovdje. Jedan od benefita je i mogućnost online učlanjivanja putem aplikacije ili web stranice. Više o online učlanjivanju pročitajte ovdje.

5. TRENERI I DODATNE AKTIVNOSTI

Ako ste početnik, bit će vam važno znati i nudi li teretana u kojoj ćete trenirati i neke dodatne benefite kao što su osobni treneri ili održavanje grupnih treninga.

Nakon što postanete član Gyms4you teretana, ostvarujete pravo na besplatne konzultacije s našim službenim Coach4you trenerima, a ako ste više tip za grupne treninge, u cijeni članarine možete dolaziti i na grupne treninge u odabranim Gyms4you centrima.

Nakon što ste razmorili sve pluseve i minuse različitih teretana, lakše ćete donijeti odluku i samouvjerenije krenuti u nove pobjede.

Vidimo se na treningu!

Vaš Gyms4you tim

Podijeli: