Value pack

Paket pogodnosti koji će vaše Gyms4you iskustvo podići na novu razinu!

Ček’, što je Value Pack?

Value Pack je paket pogodnosti koji funkcionira kao opcionalan dodatak na vašu  članarinu. Ovaj paket sadrži raznolike pogodnosti koje su osmišljene s ciljem da vam svakog mjeseca olakšaju i poboljšaju iskustvo vježbanja u teretani.

Što se nalazi u paketu?

Value Pack obuhvaća posebne pogodnosti koje možete iskoristiti u svim našim centrima. Svaku od pogodnosti možete ponovno iskoristiti sa svakim novim mjesecom.

  • 1 besplatan trening mjesečno s Coach4you trenerom
  • Dovedi gosta na trening 3x mjesečno bez naknade
  • Vrijednost od 5,00€ na vending aparatima
  • Bonus – osiguranje od ozljede tijekom treninga

Vrijednost i cijena Value Packa

Zbroj cijena svih pogodnosti koje se nalaze u Value packu iznosi više od 70,00 €, a u ovom posebnom paketu ih dobivate za samo 9,00 € ili 15,00 €, ovisno o načinu plaćanja koje odaberete.

9,00 €

Cijena za pretplatu na 6 mjeseci

15,00 €

Cijena bez ugovorne obveze

1 besplatan trening s Coach4you trenerom

Dovedi gosta 3x mjesečno

Vrijednost od 5,00€ na vending aparatima

Bonus – osiguranje od ozljede tijekom treninga

Coach

1 besplatan trening s Coach trenerom

20,00€

Dovedi gosta

Dovedi gosta 3x mjesečno 

42,00€

Vending aparat

Vrijednost od 5,00€ na vending aparatima

5,00€

Osiguranje

Bonus – osiguranje od ozljede tijekom treninga

Ukupno: ›70,00€

Besplatan trening s osobnim trenerom

Stručno vodstvo često je potrebno i početnicima i naprednim vježbačima kako bi ostvarili svoj puni potencijal. U sklopu Value Packa svakog mjeseca možete iskoristiti priliku i vježbati s osobnim trenerom 1-na-1 punih 60 minuta. Za rezervaciju termina potrebno se najaviti putem emaila.

Dovedi gosta 3 puta mjesečno

Idete u teretanu sami jer ne možete nagovoriti prijatelje da krenu s vama? Evo savršenog načina da ih napokon povedete sa sobom na trening. Tri puta u mjesecu, tijekom radnog vremena recepcije, možete na trening povesti prijatelje koji još nisu naši članovi – vi birate hoćete li uvijek povesti istu osobu ili ćete dati priliku više ljudi da se zaljube u vježbanje!

5€ na vending aparatu

Počastite se proteinskim snackom, podignite razinu energije izotoničnim pićem ili kupite dezodorans ako ste zaboravili ponijeti svoj – izbor je na vama! Sve što trebate napraviti je skenirati QR kod na aparatu i registrirati se putem Aristos aplikacije. Svi neiskorišteni krediti prebacuju se u sljedeći mjesec.

Gdje i kako kupiti Value Pack?

Value Pack možete kupiti uživo u svim našim centrima tijekom radnog vremena recepcije ili online putem aplikacije i weba. Možete izabrati između pretplate na 6 mjeseci i opcije bez ugovorne obveze. 

Value Pack moguće je kupiti online putem aplikacije, weba ili na jednoj od naših recepcija. 

  • Opcija bez ugovorne obveze – 15,00€ – ističe nakon 30 dana
  • Pretplata na 6 mjeseci – 9,00€/mj.

Value Pack traje 30 dana unutar kojih možete iskoristiti sve pogodnosti. Nakon isteka tih 30 dana, možete obnoviti svoj Value Pack i opet koristiti sve pogodnosti sljedećih 30 dana. Ako se odlučite za opciju pretplate, vaše će se pogodnosti reaktivirati svakog mjeseca. To znači da svakog mjeseca možete iskoristiti 1 besplatni trening s osobnim trenerom, možete dovesti prijatelja 3 puta, koristiti kredit na vending aparatima i iskoristiti bonus osiguranja u teretani.

Pretplata na Value Pack funkcionira kao obnavljajuća članarina na 6 mjeseci s automatskom naplatom. Naplata od se vrši između 1. i 8. u svakom mjesecu za tekući kalendarski mjesec. Ako svoj Value Pack kupujete sredinom mjeseca, prilikom kupovine naplaćuje se razmjerni preostali dio mjeseca, ali i dalje možete iskoristiti punu uslugu. Ako svoj Value Pack kupujete nakon 15-og u mjesecu, uz razmjerni dio preostalog mjeseca, naplaćuje se i puni naredni kalendarski mjesec.

Proizvod nije moguće zamrznuti ili transferom prenijeti drugoj osobi. Value Pack ima iste uvjete kao i RCP članarina u smislu otkazivanja, a ako je članarina zamrznuta ili otkazana, isto će biti izvršeno i sa Value Packom.