Ugrabi Value Pack za samo 1€ na Black Friday!

Value Pack je paket pogodnosti koji funkcionira kao opcionalan dodatak na vašu članarinu. Ideja i svrha pogodnosti koje se nalaze u paketu je omogućiti članovima unaprijeđeno i poboljšano iskustvo svakog mjeseca treninga u teretani. Cilj paketa je podizanje iskustva Gyms4you članova na novu razinu!

U paketu članovi mogu pronaći sljedeće pogodnosti:

  •  1 besplatan trening mjesečno s Coach4you trenerom
  •  Dovedi gosta 3 puta mjesečno na trening bez naknade
  •  Vrijednost od 5,00 € na vending aparatima
  •  Bonus – osiguranje tijekom treninga

U sklopu paketa možete iskoristiti priliku za stručne savjete i vježbanje na treningu 1-na-1 punih 60 minuta s Coach4you trenerom kako biste ostvarili svoj puni potencijal. Osim treninga s trenerom, imate mogućnost i trenirati sa svojim prijateljima koji nisu članovi. Tri puta u mjesecu, dovedite prijatelja koji nije član – na vama je hoćete li voditi istog prijatelja ili svaki put drugu osobu! Uz te pogodnosti,možete iskoristiti i 5,00 € na vending aparatima – potrebno je samo skenirati QR kod koji se nalazi na aparatu i registrirati se putem Aristos aplikacije, a svi neiskorišteni krediti prebacuju se u sljedeći mjesec.

Zbroj cijena svih pogodnosti u paketu iznosi više od 70,00 €, dok paket iznosi samo 9,00 € s ugovornom obvezom na 6 mjeseci ili pak 15,00 € mjesečno bez ugovorne obveze.

Jedan Value Pack traje 30 dana i u tih 30 dana možete iskoristiti sve pogodnosti. Nakon isteka tih 30 dana, Value Pack se može obnoviti te se sve pogodnosti mogu ponovno iskoristiti u tekućem mjesecu. S opcijom pretplate sve pogodnosti se automatski reaktiviraju svakog mjeseca. Value Pack moguće je kupiti online putem weba ili aplikacije te uživo na recepciji.

Ček’, a kako ga dobiti jeftinije?

U ovogodišnjoj Black Friday ponudi, na Value Pack se možete pretplatiti za samo 1,00 €!

U petak, 24.11. u svim Gyms4you poslovnicama, online, preko weba i aplikacije, možete se pretplatiti na svoj Value Pack za samo 1,00 € i koristiti ga po toj cijeni tijekom studenog i prosinca. Budući da ponuda vrijedi za studeni i prosinac, za samo 1,00 € ćete dobiti dva treninga s osobnim trenerom, šest puta ćete moći dovesti osobu po svom izboru na trening te umjesto 5,00 € na vending aparatima, dobit ćete 10,00 €. Prvi račun od 9,00 € pretplatnicima će stići tek za siječanj.

Black Friday akcija će vrijediti samo za opciju pretplate od 6 mjeseci na Value Pack.

Dakle, dođite u Gyms4you ovaj Black Friday i pretplatite se na paket pogodnosti kojim možete poboljšati i personalizirati svoje Gyms4you iskustvo 1-na-1 treningom, treningom s prijateljima koji nisu članovi i vrijednostima na vending aparatima za samo djelić originalne cijene.

Vaš Gyms4you tim

Podijeli: