Otvorenje Gyms4you Kvaternik plaze & Pretprodaja članarina

Fitness revolucija stiže u Hrvatsku! 5. studenog u 15:30 otvaramo naš najveći centar do sada i jedva čekamo podijeliti ovaj trenutak s vama. Ovo otvorenje jedinstveno je iz mnogo razloga, od kojih su najvažniji otvaranje najvećeg Gyms4you centra na 1300 m2, početak grupnih treninga, i promotivna akcija učlanjenja za 1 kunu  (0,13€).

Ali iznenađenjima ovdje nije kraj.

Svi iz Hrvatske mogu se učlaniti za samo 1 kunu (0,13€) ONLINE upravo sada!

Akcija vrijedi za sve nove članove kod online učlanjenja uz RCP članarinu od 28.10. do 6.11.2022. te uživo u našem novom centru u Kvaternik plazi 5.11. i 6.11.2022. Prvih 200 osoba koje se učlane na otvorenju 5.11.2022. na poklon dobivaju i liječnički pregled u Poliklinici Kaliper u vrijednosti od 600 HRK (79,61€).

KAKO SE UČLANITI ONLINE?

Koji god centar ovdje odabrali, i dalje s jednom članskom iskaznicom možete vježbati u svim našim centrima u Hrvatskoj.

Odaberite RCP članstvo na 6 ili 12 mjeseci i prvi mjesec treniranja platite samo 1 kunu (0,13€) umjesto regularnih 199,00 kn (26,42€)/229,00 kn (30,40€). Ova ponuda vrijedi samo za nove članove. Grupni treninzi uključeni su u članarinu!

U ovom koraku tražit ćemo vas OIB i ostale osobne podatke koji će se koristiti samo u svrhu učlanjivanja.

Nakon što ste se registrirali putem Gyms4you aplikacije ili web stranice, za ulazak u teretanu trebat ćete na recepciji podići svoju člansku iskaznicu.

VAŽNO

Ako ste student, umirovljenik ili maloljetnik, možete iskoristiti posebnu ponudu (1 mjesec za 1 kunu (0,13€)) na otvorenju našeg novog centra u Kvaternik plazi 5. studenog u 15:30 sati. Ukoliko se želite učlaniti nakon isteka posebne ponude, to možete učiniti na recepciji bilo kojeg od naših centara u Hrvatskoj.

Radno vrijeme recepcije pogledajte ovdje.

VELIKO OTVORENJE U KVATERNIK PLAZI

Dođite na otvorenje Gyms4you centra u Kvaternik plazi i postanite dio fitness revolucije. Budite prvi koji će prošetati najvećim Gyms4you centrom dosad, iskoristite posebnu ponudu kod učlanjivanja, sudjelujte u zabavnim aktivnostima i budite jedan od sretnika koji će dobiti priliku rezervirati svoje mjesto na grupnim treninzima.

5.11.2022 u 15:30 sati

Maksimirska 8, 1000, Zagreb

Rezervirajte svoje mjesto na grupnom treningu (broj mjesta je ograničen), učlanite se za samo 1 kunu (0,13€), uživajte u besplatnim poklonima, družite se s fitness zvijezdama, razgledajte novu teretanu i dvorane za grupne treninge te sudjelujte u drugim zabavnim aktivnostima.

NOVO U GYMS4YOU

GRUPNI TRENINZI

Udružili smo se s Les Mills – jednim od najpopularnijih brendova za grupni fitness, kako bismo vam pružili creme-de-la-creme europskog koncepta fitnessa. Ako se učlanite u Gyms4you, moći ćete vježbati u teretani 0-24 i uživati ​​u grupnom treningu po cijeni standardnog Gyms4you članstva – bez dodatnih naknada za grupni trening. Ako ste već naš član, moći ćete pohađati grupne treninge bez potrebe za dodatnim plaćanjem.

Rezervacija mjesta na grupnim treninzima bit će moguća na otvorenju Gyms4you Kvaternik plaza centra, 5. studenog 2022. u 15:30 sati.

Odaberite svoj omiljeni program grupnih treninga i pogledajte raspored grupnih treninga.

Revolucija

Popularni u cijelom svijetu, Les Mills programi donose treninge provjerene kvalitete.

Postanite član i rezervirajte svoje mjesto na grupnim treninzima putem Gyms4you aplikacije ili web stranice.

Cijena članarine u teretani sada uključuje i članarinu za grupne treninge. Bez dodatnih troškova!

Certificirani Les Mills instruktori vodit će vas kroz znanstveno dokazane vježbe.