NOVO | KUPI SVOJ VALUE PACK 🔥

Grupni Treninzi

Otvaranje najvećeg Gyms4you centra donijelo vam je najveću fitness revoluciju u Hrvatskoj ikada. Udružili smo se s Les Millsom – jednim od najpopularnijih brendova za grupni fitness, kako bismo vam pružili creme-de-la-creme europskog koncepta fitnessa.

JEDNA ČLANARINA ZA TERETANU I GRUPNE TRENINGE

Plati isto – vježbaj više! Grupni treninzi uključeni su u postojeće cijene Gyms4you članstva. Ako se učlanite u Gyms4you, moći ćete vježbati u teretani 0-24 i uživati ​​u grupnim treninzima po cijeni standardnog Gyms4you članstva – bez dodatnih naknada za grupni trening. Ako ste već Gyms4you član, možete pohađati grupne treninge bez potrebe za dodatnim plaćanjem. Zaista revolucionarno, zar ne?

PROGRAMI GRUPNIH TRENINGA

LES MILLS BODY PUMP ™

Les Mills trening za cijelo tijelo s utezima uz koji ćete sagorjeti kalorije, oblikovati i tonirati cijelo tijelo, povećati snagu i poboljšati zdravlje kostiju uz upotrebu Les Mills šipke i stepa.

LES MILLS BODY ATTACK ™

Atletski Les Mills trening visokog intenziteta usmjeren na kardio fitness, mišićnu izdržljivost i agilnost. Kombinira trening inspiriran sportom poput trčanja, iskoraka i skakanja s treningom snage s tjelesnom težinom. Osjećat ćete se snažnije i moći ćete svaki dan napasti sa samopouzadanjem.

Les Mills Body Balance ™

Sat temeljen na Yogi koji će opustiti vaš um i tijelo te unaprijediti cjelokupno blagostanje. Elementima Tai Chija, Pilatesa i Yoge, ojačat ćete cijelo tijelo, poboljšati fleksibilnost i smanjiti stres.

PILATES4YOU

Program se temelji na pilates metodama i vježbama koje je moguće prilagoditi individualnim potrebama i mogućnostima. Namijenjen je razvoju stabilnosti trupa, fleksibilnosti i pokretljivosti te ispravljanju držanja tijela.

Les Mills Core ™

Les Mills intenzivan core trening za funkcionalnu kondiciju. Znanstveno je dizajniran za izgradnju snage, stabilnosti i izdržljivosti u mišićima koji podupiru vaš trup, uključujući trbušne mišiće, gluteuse i leđa.

Les Mills Tone ™

Kombinacija treninga snage, kardia i core treninga. To je all-in-one mix funkcionalnog fitnessa koji vam daje slobodu vježbanja vlastitim intenzitetom.

CAMP4YOU

Kružni trening za cijelo tijelo srednjeg intenziteta – kombinacija vježbi snage i kardio vježbi uz korištenje osnovnih funkcionalnih obrazaca kretanja, izvodi se s vlastitom tjelesnom težinom ili u kombinaciji s različitim rekvizitima.

YOGA4YOU

Niz poza, meditacija, kontrola disanja i drugih tehnika koje pomažu pojedincima u opuštanju i oslobađanju od stresa.

Les Mills Body Combat ™

Les Mills trening nadahnut borilačkim vještinama visoke energije koja potiče kardio fitness i jača cijelo tijelo. Ovaj beskontaktni trening poboljšat će vašu agilnost, brzinu i osloboditi vas stresa, kako biste se osjećali izvrsno.

Les Mills Grit Strength ™

Visoko intenzivni intervalni Les Mills trening (HIIT) koji kombinira znanstveno testirane pokrete i vježbe s utezima za izgradnju mišićne i kardiovaskularne kondicije.

Dance4You

Trening u kojem će vas ponijeti ritam glazbe na način da nećete ni primijetiti da vježbate. Različiti ritmovi i plesni stilovi dat će vam dozu zabave, a izmjene u intenzitetu i tempu razvijat će motoričke sposobnosti.

Les Mills Grit Cardio ™

Znanstveno testiran Les Mills trening koji koristi vježbe s tjelesnom težinom s fokusom na brzinu. Razvijte anaerobnu izdržljivost i brzo poboljšajte svoju kardiovaskularnu kondiciju kako biste brzo bili u formi i to uz samo 30 minuta vježbanja.

Raspored programa grupnih treninga

PONEDJELJAKUTORAKSRIJEDAČETVRTAKPETAKSUBOTANEDJELJA
07:00CHALLENGE4YOU – VedranLES MILLS BODY PUMP – VedranCHALLENGE4YOU – VedranLES MILLS BODY PUMP – VedranCHALLENGE4YOU – Vedran
08:00PILATES4YOU – EminaYOGA4YOU – VedranPILATES4YOU – EminaYOGA4YOU – VedranPILATES4YOU – Emina
09:00CAMP4YOU – Krešimir
18:00CAMP4YOU – PetraAFTERWORK4YOU – PetraYOGA4YOU – NikolinaAFTERWORK4YOU – PetraYOGA4YOU – Nikolina
19:00LES MILLS BODYATTACK – NikaCAMP4YOU – KrešimirLES MILLS BODY ATTACK – NikaCAMP4YOU – KrešimirCARDIO4YOU – MašaCHALLENGE4YOU – Petra
20:00LES MILLS BODY PUMP – NikaCHALLENGE4YOU – MašaLES MILLS BODY PUMP – NikaCHALLENGE4YOU – MašaPUMP4YOU – Maša

KAKO FUNKCIONIRA REZERVACIJA?

Nakon što postanete član, možete rezervirati svoje mjesto na grupnom treningu putem naše aplikacije – brzo i jednostavno. Registrirajte se u aplikaciji, odaberite grupni trening koji vam se sviđa, rezervirajte svoje mjesto ili se upišite na listu čekanja i dođite na svoj trening.

Novi termini grupnih treninga dodaju se u aplikaciju svake subote poslijepodne. Svoje mjesto možete rezervirati do 8 dana unaprijed, a otkazati najkasnije 3 sata prije treninga. Ukoliko niste u mogućnosti doći na trening i dva puta ne otkažete na vrijeme, privremeno gubite mogućnost rezerviranja svog mjesta na grupnom treningu dok ne reaktivirate rezervaciju na recepciji. Naknada za ponovnu aktivaciju iznosi 50,00 HRK (6,63 €).

Više informacija o grupnim treninzima dostupno je ovdje

PREUZMI APLIKACIJU

Revolucija

Popularni u cijelom svijetu, Les Mills programi donose provjereno kvalitetne treninge. 

Postanite član i rezervirajte svoje mjesto na grupnom treningu putem Gyms4you aplikacije ili web stranice

Cijena članarine u teretani sada uključuje i članarinu za grupne treninge. Bez dodatnih troškova!

Certificirani Les Mills instruktori vodit će vas kroz znanstveno provjerene treninge.

NEŠTO ZA SVAKOGA

Raznoliki programi grupnih treninga za sve razine kondicije. Od visokog intenziteta do niskog intenziteta, imamo nešto za svakoga.

Najbolje za vas

Najveći Gyms4you centar ikada, vrhunski grupni treninzi i online rezervacija termina – svakim novim zajedničkim korakom donosimo revoluciju u fitness.